Ett spännande år väntar!

Här var det några veckor sen jag skrev, men jag ska försöka hålla uppe bloggen denna gång.
Det kommer ju även hända en del i år, väldigt spännande grejer.
Jag ska bli moster för fjärde gången och barnet är väntat i början av Augusti, har för mig syster sa den 8:e, men vi får se :) Himla kul iallafall att få hålla i en liten igen. Det var snart 5 år sen Celice föddes, alltså bebisens storsyster. Även om jag själv inte vill ha barn av olika faktorer (mestadels planeten) så är det ju alltid lika spännande när någon i familjen får en liten krabat (:
 
 (Jag vet, risgrynsgrötsbild, men den hade ett hjärta och tyckte det passade! ^^)
 
Så vad händer mer då?
Jo, jag står i kö till en lägenhet och bara väntar tills där dyker upp en etta i byn. Att flytta kan verka som no big deal för vissa, men eftersom jag lider av socialfobi så är detta bland det roligaste och bästa som kan hända för mig. Min sociala fobi har gjort att jag inte kunnat skaffa ett vanligt jobb, men så kom ett tips upp och från hösten 2014 har jag arbetat som försäljare hemifrån. 
Jag hoppas även jag kommer lära mig att kunna gå i en matbutik själv och handla. Vissa dagar kommer säkert vara jobbigare men då får man försöka dra med sig någon eller helt enkelt stanna hemma om det är de där värre dagarna.
 
Jag tänkte att jag kunde skriva om min sociala fobi i ett annat inlägg en dag, för det är många som lider av det och det verkar inte vara något som man ska prata öppet om, så jag tror att ett sådant inlägg kommer uppskattas :)
 
I slutet av Maj ska jag också till Ullared med mina systrar och vår mamma där vi hyrt en stuga.
Det kommer nog mestadels bli inköp till lägenheten, så mycket heminredning och kökstillbehör men även en del smink och kläder såklart!
 
 
Sen vet jag inte fler saker som händer, men dessa tre är ju rätt awesome ändå! :D 
 
Nu ska jag ut med vovvisen och sen fixa lite mat!
Ciao!