Min 43,5 kvm mysiga etta!

AH! Tänk att jag helt har glömt att skriva här. 
Jag har bott i lägenheten nu sedan den 18 September, så snart i 3 veckor och det känns väldigt befriande, och så himla skönt att inte behöva se likdelar när man öppnar kylskåpet eller frysen. 
Har faktiskt fotat hela lägenheten och tänkte visa er runt i min lilla 43,5 kvadratmeters lya!
 
Detta är det första man möts av när man stiger in. Tänkte först sätta sittbänken i hallen men insåg att det hade blivit för trångt så istället för en skohylla så satte jag sittbänken där. Tyckte det blev riktigt snyggt! 
Så vart har jag alla mina skor? De jag använder står på andra sidan om dörren, och alla andra skor står inne i garderoben, och det funkar bra!
Som ni ser så har även Kellan en egen hängare. En liten rosa hundsvans. How adorable, isn't it? :D
 
Köket är till höger när man stiger in. Luckorna var innan svart och mörkt. Jag tänkte först måla det vitt men sen tänkte jag igen att vitt är ju otroligt tråkigt och det första som då ploppade upp var "mintgrön".
Men att välja mellan 30-40 olika nyanser av mintgrön och jämföra gör en snurrig minst sagt. Och först eftermålningen tyckte jag först det var för ljust, men sen när färgen hade torkat ordentligt och vi satte upp luckorna så blev det faktiskt riktigt bra. Och lagom. 
 
Köksbordet köpte jag av min fadder och stolarna för sig på IKEA. Eller det mesta jag har i lägenheten är antingen ifrån IKEA eller Jysk. Bra och billiga butiker liksom. 
Jag köpte en tavellist där jag satte lite matböcker (3 av dom ska veganiseras!) och en minnesbok som jag skickade efter i våras. En bok fylld med alla familjemedlemmar och alla som betyder något för mig.
Känns underbart att ha den och titta tillbaka på minnen som man saknar.
Jag sitter för övrigt aldrig här. Det är mest när någon kommer på besök som man sitter i köket. Annars är det mest för utfyllnad.
 
Eftersom jag jobbar hemifrån så behöver ju även arbetet plats. I bokhyllan har jag därför alla mina produkter jag säljer. Nåja, det mesta är där iallafall!
 
Min mysiga lilla sovplats. Köpte en sänghimmel (en stooor jäkel!) och dekorerade den med ljusslingor. 
Eftersom jag inte bara älskar pastellfärger utan även bohemiskt så har jag köpt en fin mandala som jag har över överkastet. Den andra bilder är min arbetsplats. Där sitter jag ibland. Oftast packar jag allt på soffbordet. 
Vid arbetsbordet skriver jag mest räkningar och allt annat för företaget.
 
Lila fick bli färgen här. Försöker få in lite mer färg och dra ner det ljusa lite. Väntar även på ännu en mandala som är svart/vit som jag möjligtvis kommer hänga bakom soffan. 
Taklampan bytade jag igår och har nu en svart spetsaktig blommig lampa, och en golvlampa i hörnet.
Och ja, min hund har en egen liten hundtrappa så hon enkelt kan gå upp i soffan eller sängen. 
Det är ju trots allt både hennes och min lägenhet! :) 

Allt som allt så trivs jag väldigt bra här. Lägenheten är ljus, mysig och fin, och grannarna här är jätte trevliga och hjälpsamma. De är väl runt 70-80 år och innan när det var varmare så brukade de sitta ute och fika och prata. Jag och Kelzie gick förbi en dag och jag blev bjuden på en kopp kaffe. 
Såhär trevliga grannar har jag aldrig någonsin haft. Känns verkligen toppen!
 
Så 3 veckor in i min egen lilla lya, och jag trivs som fisken i vattnet!