Risröra med örtbröd!
Hände rätt ofta att jag gör olika grytor och röror. Tycker det är så vanskligt gott och rätt enkelt också.
Häromdagen gjorde jag en megagod risröra med megagroda örtbröd till det.

Stek lite vegfärs. Jag använda Anammas. Jag tog inte så mycket utan lät linserna och riset få dominera. Sätt igång riset (använde påse som går hyfsat snabbt)

Koka röda linser och majs och häll det sen i stekpannan.

Häll även i riset och rör runt. Tillsätt vatten så det inte bränns!

Detta är vad jag använde i röran.

Brödet är ett enkelt bröd i ugnen. Använde ca 2,5 dl mjöl, 1 tsk bakpulver, 1-2 krm salt, valfria örter (jag tog timjan och franska örter) och 1 dl vatten. In i ugnen på ca 8 min på 180 grader.

Resultatet blev en fantastisk risröra som äts med brödet. Mums!